Reprezentanți ai Casei Gucci au prezentat colecția de primăvară-vară la inaugurarea celui mai modern cabinet oftalmologic din rețeaua Opticline

Eveniment Gucci la Alba iulia. Opticline, un nou concept de optică medicală.
18 iulie 2018
Operație cu implant cristalin ZEISS TRIFOCAL TORIC
13 ianuarie 2020
Arată tot

Opticline – dr. Teodor Holhoș, clinica de nivel european de diagnostic și chirurgie oftalmologică de la Alba Iulia s-a modernizat și a prezentat astăzi cel mai vechi cabinet oftalmologic din rețeaua Opticline într-o nouă formă, mult mai modernizată și mult mai plăcută. Marea inaugurare a acestuia a avut loc joi după-masă, unde cei prezenţi au avut ocazia să vadă şi prezentarea celei mai noi colecţii de ochelari primăvară-vară 2018 ale Casei Gucci alături de K Optic.

Efortul şi munca celor de la Opticline Alba Iulia pare să fie una foarte apreciată de albaiulieni şi nu numai, motiv pentru care, începând de astăzi, 21 iunie, sunteţi aşteptaţi cu acelaşi drag şi pe Bulevardul Transilvaniei, la noul „magazin”, care şi-a deschis oficial porţile sub o nouă formă.

„Mă bucur să vă avem aici, în prima Optică, cu care am început acum şapte ani. Parcursul a fost impresionant, multă muncă şi multă răsplată după cei şapte ani. Ţin să mulţumesc în primul rând soţiei, că de-a lungul timpului m-a înţeles, m-a sprijinit şi acum în ultima perioadă se ocupă de partea care mie nu îmi este aşa de dragă, de partea de organizare şi de partea de Resurse Umane şi de tot ce înseamnă restul, în afară de partea medicală. Am încercat să ridicăm tot timpul nivelul pretenţilor, să fim mai buni, să ne depăşim pe noi înşine şi să aducem un plus de valoare în fiecare an ce trece, în fiecare lună ce trece, să aducem pentru pacienţii din Alba Iulia tot ce se poate mai bun”, a declarat dr. Teodor Holhoş.

Zeci de modele de ochelari de soare și rame de vedere marca Gucci au putut fi probate și testate de toți cei care au luat parte la evenimentul care a avut loc la magazinul Opticline de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

„Produsele Casei Gucci care se regăsesc în exclusivitate în magazinele Opticline, care de altfel ocupă locul unu la nivel mondial ca şi calitate, ca şi design, ca şi versatilitate. Ce pot să vă zic, decât că îmi doresc foarte mult să priviţi puţin ochelarii din punct de vedere al Casei Gucci şi anume ca şi un accesoriu definitoriu care poate să schimbe o ţinută. Cred că astăzi împreună o să puteţi să vedem cât mai multe stiluri, foarte versatile, foarte diferite care cu siguranţă vă vor stârni interesul. (…)”, a precizat Guccifer, reprezentant Casa Gucci.

SURSA: Revista Urbea Mea

Comments are closed.