Operație cu implant cristalin ZEISS TRIFOCAL TORIC

Reprezentanți ai Casei Gucci au prezentat colecția de primăvară-vară la inaugurarea celui mai modern cabinet oftalmologic din rețeaua Opticline
18 iulie 2018
Arată tot
Operație implant cristalin Zeiss Trifocal Toric

😷👍Am avut un început de an extraordinar!🎊 Vinerea trecută, la clinica din Turda, am avut o operație de implant cristalin, cu cristalin multifocal – cel mai performant cristalin existent – ZEISS TRIFOCAL TORIC. 👉Vă invităm să urmăriți INTEGRAL întreaga intervenție, în video-ul de mai jos. 🎞Pacienta suferea de hipermetropie (dioptrii cu plus), cu cilindru, caz în care este recomandată operația cu implant de cristalin în locul celei laser, pentru a elimina riscul ca aceasta să recidiveze. Același tip de operație se realizează și în cazul cataractei. Cristalinul trifocal toric de la Zeiss oferă posibilitatea eliminării complete a dioptriilor și oferă independență deplină față de ochelari. 👁Intervenția a decurs impecabil, pacienta vede perfect, aceasta fiind operația la cel de-al doilea ochi.După cum puteți vedea, operația NU doare, se realizează sub anestezie locală cu picături, nu necesită spitalizare, pacientul poate pleca imediat acasă, și durează foarte puțin – mai exact, 4 minute și 25 sec, de la începerea operației propriu-zise și până la final.Aparatul cu care se realizează această operație în clinicile OpticLine – Dr Holhoș Teodor este tot marca Zeiss – Lumera 700, ultima generație de microscoape de la Zeiss și cel mai performant în prezent.🔝Atunci când vine vorba de excelență în oftalmologie, calitatea Zeiss ne-a convins încă de la deschiderea primei clinici, și alegem întotdeauna echipamente și materiale ultra-performante de la partenerii noștri. Operația prezentată este doar una dintre miile de acest gen pe care le realizăm anual în clinicile noastre din Alba Iulia, Turda și Mediaș, peste 20% dintre acestea fiind realizate cu cristaline multifocale.🙏Îi mulțumim pacientei noastre pentru că ne-a ales, pentru încredere, și pentru că ne-a permis să împărtășim și cu voi experiența ei.👏 #calitate #performanță #zeiss #trifocaltoric #opticline #hipermetropie #cataractă #zeisslumeraVă așteptăm cu programări pentru consult la:☎️Opticline Alba Iulia – 0744 487 456☎️Opticline Turda – 0755 057 533☎️Opticline Mediaș – 0770 244 220

Publicată de OpticLine – Dr Holhoș Teodor pe Duminică, 12 ianuarie 2020

Vă prezentăm o operație de implant cristalin, cu cristalin multifocal – cel mai performant cristalin existent – ZEISS TRIFOCAL TORIC. Pacienta suferea de hipermetropie (dioptrii cu plus), cu cilindru, caz în care este recomandată operația cu implant de cristalin în locul celei laser, pentru a elimina riscul ca aceasta să recidiveze. Același tip de operație se realizează și în cazul cataractei. Cristalinul trifocal toric de la Zeiss oferă posibilitatea eliminării complete a dioptriilor și oferă independență deplină față de ochelari.

Operația NU doare, se realizează sub anestezie locală cu picături, nu necesită spitalizare, pacientul poate pleca imediat acasă, și durează foarte puțin – mai exact, 4 minute și 25 sec, de la începerea operației propriu-zise și până la final.

Aparatul cu care se realizează această operație în clinicile OpticLine – Dr Holhoș Teodor este tot marca Zeiss – Lumera 700, ultima generație de microscoape de la Zeiss și cel mai performant în prezent.

Atunci când vine vorba de excelență în oftalmologie, calitatea Zeiss ne-a convins încă de la deschiderea primei clinici, și alegem întotdeauna echipamente și materiale ultra-performante de la partenerii noștri. Operația prezentată este doar una dintre miile de acest gen pe care le realizăm anual în clinicile noastre din Alba Iulia, Turda și Mediaș, peste 20% dintre acestea fiind realizate cu cristaline multifocale.

Comments are closed.