Dr. Teodor Holhoș și Echipa

Dr. Teodor Holhoș

Medic specialist oftalmolog


Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.
Prima clinică Opticline s-a deschis la Alba Iulia în anul 2011, proiectul fiind realizat cu capital privat integral. Dr. Teodor Holhoș a tratat peste 35.000 pacienți, realizând până în prezent câteva mii de operații prin care a redat vederea pacienților săi, atingând și un record de 60 operații într-o singură zi. Opticline Dr. Teodor Holhoș deține 3 clinici de chirurgie, în Alba Iulia, Turda și Mediaș, și 8 cabinete de optică în județul Alba, în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș.
Încă de la deschiderea primei clinici din Alba Iulia, dr. Teodor Holhoș și-a propus să ofere întotdeauna pacienților servicii medicale la standarde europene, alături de echipamente performante, pentru ca intervențiile și investigațiile să fie întotdeauna la cel mai înalt nivel de calitate.

Andra Holhoș

Director General Opticline


Absolventă a cursului de Management spitalicesc din cadrul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar din București, Andra este unul din membrii fondatori ai rețelei Opticline, alături de dr. Holhoș, rețea care include clinici de chirurgie oftalmologică și cabinete de optică medicală în mai multe județe. Andra a preluat partea de management operațional și financiar, pentru cele 14 locații care formează rețeaua Opticline Dr. Teodor Holhoș.
Absolventă de Litere (limba și literatura spaniolă-engleză), cu un master în Managementul dezvoltării afacerilor – linia engleza, ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Andra a continuat studiile pentru a deveni profesor titular de limba și literatura engleză și spaniolă, cu o bursă de 6 luni în Spania, Universidad de Malaga, în domeniul limbilor străine. Trecerea la domeniul managementului a inclus cursuri de specialitate și participarea la congrese internaționale de oftalmologie în SUA (Washington și San Diego), precum și la diverse workshop-uri și conferințe de specialitate în țară și în străinătate. Printre acestea, se numără cursurile din cadrul ASCRS/ASOA din SUA, care includ module pentru componenta medicală și module specifice pentru management de clinică (administrație, resurse umane, juridic și marketing), precum și absolvirea unor cursuri de public speaking și leadership, susținute de specialiști în relații publice si comunicare, la care se adaugă participarea la Congresul anual de oftalmologie (SRO).

Georgiana Cibu

General Manager Opticline


Georgiana s-a întors în România după ce a locuit 13 ani în Spania, unde a și urmat studiile superioare în asistență medicală a Universității Alcala De Henares, Madrid, Grado En Enfermeria, absolvind în anul 2013. După o perioadă în care a fost angajată a Centrului Medical Saluddia din Madrid, ca asistentă medicală, Georgiana a decis să revină în țară. Decizia de a se întoarce în România și faptul că a ajuns la nivelul acesta este un clar exemplu că și la noi în țară se poate ajunge departe dacă ne dorim acest lucru, mai ales într-un domeniu atât de inovator cum este chirurgia oftalmologică. Georgiana a ales să își depună CV-ul la Opticline Dr. Teodor Holhoș, în urma unui anunț de angajare. Studiile, experiența, abilitățile și conduita ireproșabilă ca asistent medical, au făcut ca Georgiana să devină parte din echipa Opticline din anul 2015. Parcursul ei de-a lungul ultimilor 4 ani a fost unul determinat și organic, ajungând în scurt timp asistent-șef, poziție din care a coordonat și supervizat întreaga echipă de asistente medicale, pentru 3 clinici, însumând aproape 30 de persoane.
Perfecționarea continuă a însemnat pentru Georgiana participarea la numeroase training-uri, work-shop-uri și conferințe, printre acestea numărându-se cursurile de formare în domeniul oftalmologic din cadrul ASCRS/ASOA, urmate în SUA, care includ module pentru componenta medicală (chirurgie oftalmologică, inovații în chirurgie și investigații), și module pentru management de clinică (administrație, resurse umane, juridic și marketing), în 2018 si 2019. Partea de training este completată cu participarea la cursuri de public speaking și leadership, susținute de specialiști în relații publice si comunicare, și participarea la Congresul anual de oftalmologie (SRO) în special în secțiunile dedicate personalului clinicilor și asistenților medicali. La acestea se adaugă cursuri de perfecționare realizate de firma Zeiss, în Germania.
În ultima perioadă, atribuțiile ei au depășit sfera medicală, orientându-se tot mai mult spre partea administrativă și de management. Georgiana a fost promovată în luna octombrie în noua funcție de General Manager a rețelei Opticline Dr Teodor Holhoș, poziție din care va coordona integral toate acțiunile administrative, financiare și resurse umane ale întregii rețele de clinici și cabinete de optică medicală.

Dorel Gheți

Manager clinică - Turda și Mediaș


Doru a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, secția Finanțe-Bănci, după finalizarea studiilor liceale cu specializarea Informatică, la Turda. Experiența în domeniul economic a fost completată cu un training în Business Management în SUA, și participarea la multiple congrese și specializări punctuale, dedicate managementului în domeniul medical, printre care congresele internaționale de oftalmologie din SUA (Washington și San Diego).
Atribuțiile sale zilnice includ managementul activității zilnice a clinicilor Opticline din Turda, jud. Cluj, și Mediaș, jud. Sibiu, alături de managementul de proiect pentru deschiderea de noi cabinete de optică, în județele Alba și Mureș.