Dr. Teodor Holhoș și Echipa

Dr. Teodor Holhoș

Medic specialist oftalmolog


Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.
Prima clinică Opticline s-a deschis la Alba Iulia în anul 2011, proiectul fiind realizat cu capital privat integral. Dr. Teodor Holhoș a tratat peste 35.000 pacienți, realizând până în prezent câteva mii de operații prin care a redat vederea pacienților săi, atingând și un record de 60 operații într-o singură zi. Opticline Dr. Teodor Holhoș deține 3 clinici de chirurgie, în Alba Iulia, Turda și Mediaș, și 8 cabinete de optică în județul Alba, în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș.
Încă de la deschiderea primei clinici din Alba Iulia, dr. Teodor Holhoș și-a propus să ofere întotdeauna pacienților servicii medicale la standarde europene, alături de echipamente performante, pentru ca intervențiile și investigațiile să fie întotdeauna la cel mai înalt nivel de calitate.

Andra Holhoș

General Manager Opticline


Recent absolventă a cursului de Management spitalicesc din cadrul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar din București, Andra este unul din membrii fondatori ai rețelei Opticline, alături de dr. Holhoș, rețea care include clinici de chirurgie oftalmologică și cabinete de optică medicală în mai multe județe. Andra a preluat partea de management operațional și financiar, pentru cele 12 locații care formează rețeaua Opticline Dr. Teodor Holhoș.
Absolventă de Litere (limba și literatura spaniolă-engleză), cu un master în Managementul dezvoltării afacerilor – linia engleza, ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Andra a continuat studiile pentru a deveni profesor titular de limba și literatura engleză și spaniolă, cu o bursă de 6 luni în Spania, Universidad de Malaga, în domeniul limbilor străine. Trecerea la domeniul managementului a inclus cursuri de specialitate și participarea la congrese internaționale de oftalmologie în SUA (Washington și San Diego), precum și la diverse workshop-uri și conferințe de specialitate în țară și în străinătate.

Dorel Gheți

Manager clinică - Turda și Mediaș


Doru a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, secția Finanțe-Bănci, după finalizarea studiilor liceale cu specializarea Informatică, la Turda. Experiența în domeniul economic a fost completată cu un training în Business Management în SUA, și participarea la multiple congrese și specializări punctuale, dedicate managementului în domeniul medical, printre care congresele internaționale de oftalmologie din SUA (Washington și San Diego).
Atribuțiile sale zilnice includ managementul activității zilnice a clinicilor Opticline din Turda, jud. Cluj, și Mediaș, jud. Sibiu, alături de managementul de proiect pentru deschiderea de noi cabinete de optică, în județele Alba și Mureș.